Простий і смачний рецепт торта з свинячої печінки з часником

Печінковий торт з свинячої печінки з часником – це універсальна і дуже апетитна закуска. Торт готується шарами з смачних печінкових коржів. А ось з начинкою можна експериментувати! Цього разу спробуйте додати в блюдо пряні зубчики часнику. Результат вас точно порадує!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Очищаємо від лушпиння цибулини і чистимо моркву. Цибулю будемо розрізати півкільцями, а ось морква подрібнити через велику тертку.
  • Тепер змішаємо овочі і на розігрітій олії обсмажимо їх, поки вони не стануть м’якими і рум’яними.
  • Печінку промиваємо, вирізаємо прожилки, прибираємо плівку і режим на частини. А потім прокручуємо в м’ясорубці.
  • У печінкову масу вбиваємо яйце і перемішуємо.
  • Приправляємо і солимо отриману масу і додаємо сметану і борошно. Знову мішаємо, розбиваючи грудочки і утворюючи незбиране тісто.
  • Нагріваємо сковороду і на олії з печінкового тіста випікаємо коржі. Корж потрібно добре обсмажити з обох сторін. Він стане злегка золотистим. Таким чином смажимо все тісто.
  • Зубчики часнику очищаємо і пропускаємо через прес або ж дрібно кришимо ножем.
  • Перемішуємо часник і майонез.
  • Миємо і дрібно нарізаємо зелень.
  • Збираємо листковий торт. Для цього на один корж намазуємо часникову суміш, а поверх кладемо овочеву зажарку і посипаємо все зеленню. Знову викладаємо корж і повторюємо процес. Так потрібно викласти і змастити всі коржі.
  • Готовий торт ставимо в холодильник на 1,5 години.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь