Ніжний суп з індички — відмінне рішення для вашого обіду. Спробуйте простий покроковий рецепт з гомілки птиці. Порадуйте себе і близьких смачним і корисним частуванням.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гомілка індички 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Квасоля стручкова 100 гр.
- Спагеті 100 гр.
- Сіль за смаком
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти. Овочі заздалегідь очищаємо і промиваємо під водою.
- Гомілку індички гарненько промиваємо під водою.
- Занурюємо продукт в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо до готовності м’яса.
- В цей час займемося овочами. Дрібними кубиками нарізаємо моркву.
- Також обробляємо і картоплю.
- Подрібнюємо промиті помідори.
- У бульйон відправляємо картоплю, моркву і цілу цибулину. Гомілку витягаємо з каструлі.
- Охолоджуємо продукт і відокремлюємо м’ясо від кісточки.
- Коли картопля відвариться, доповнюємо масу помідорами.
- Промиваємо стручкову квасолю і кладемо її в суп.
- Слідом відправляємо спагетті.
- Варимо ще 10-15 хвилин. За смаком додаємо сіль.
Ароматний суп з гомілки індички готовий. Можна пробувати!