Простий і смачний рецепт супу з гомілки індички

рецепт супу з гомілки індички

Ніжний суп з індички — відмінне рішення для вашого обіду. Спробуйте простий покроковий рецепт з гомілки птиці. Порадуйте себе і близьких смачним і корисним частуванням.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти. Овочі заздалегідь очищаємо і промиваємо під водою.
  • Гомілку індички гарненько промиваємо під водою.
  • Занурюємо продукт в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо до готовності м’яса.
  • В цей час займемося овочами. Дрібними кубиками нарізаємо моркву.
  • Також обробляємо і картоплю.
  • Подрібнюємо промиті помідори.
  • У бульйон відправляємо картоплю, моркву і цілу цибулину. Гомілку витягаємо з каструлі.
  • Охолоджуємо продукт і відокремлюємо м’ясо від кісточки.
  • Коли картопля відвариться, доповнюємо масу помідорами.
  • Промиваємо стручкову квасолю і кладемо її в суп.
  • Слідом відправляємо спагетті.
  • Варимо ще 10-15 хвилин. За смаком додаємо сіль.

Ароматний суп з гомілки індички готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь