Поживний домашній суп можна приготувати на кістках ніжної і нежирної індички. Частування вийде легким і ароматним. Подавайте до обіду, доповнивши чорним хлібом або зеленню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Крило індички 300 гр.
- Помідор 3 шт.
- Булгур 50 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Сіль 1.5 ст. л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Рослинна олія 50 мл.
- Вода 3 л.
Кроки
- Булгур заливаємо холодною водою і залишаємо набухати на 30 хвилин.
- Вибираємо відповідні частини індички і промиваємо їх під водою.
- Кладемо продукт в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту.
- Очищаємо і розрізаємо навпіл цибулю з морквою.
- Підсолюємо бульйон, коли він закипить.
- Сюди ж занурюємо овочі.
- В цей час подрібнюємо часник.
- Кубиками обробляємо помідори.
- Обсмажуємо в рослинній олії спочатку шматочки часнику.
- Потім сюди додаємо помідори. Томимо близько 15 хвилин.
- З готового бульйону витягаємо індичку і овочі.
- З кісточок знімаємо трохи м’яса. Викладаємо його в каструлю.
- Також в воду опускаємо і булгур. Варимо 20 хвилин.
- Очищаємо картоплю і ріжемо її невеликими кубиками.
- Кладемо картоплю і варимо ще 15 хвилин.
- Після закінчення цього часу приєднуємо піджарку з помідорів. Доповнюємо заготовку лавровим листям і готуємо на слабкому вогні ще 20 хвилин.
Наваристий супчик на кістках індички готовий.