Грецький салат без маслин

Грецький салат без маслин

Пропоную приготувати легкий та простий у приготуванні грецький салат без маслин. Відмінний варіант для званої вечері. Салат виходить не тільки смачним, а й дуже ошатним та яскравим. Ваші гості обов’язково оцінять гарну страву.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 200 ккал
Білки: 2.2 г
Жири: 18.8 г
Вуглеводи: 6.1 г
Кроки
15 хвДрук
  • Готувати грецький салат без маслин легко! Насамперед приготуйте заправку. Помийте лимон.
  • У велику миску налийте оливкову олію, видавіть сік із половини лимона.
  • Висипте в отриману суміш орегано, цукровий пісок, посоліть.
  • Все ретельно перемішайте віночком.
  • Салатне листя добре промийте під проточною водою, просушіть, порвіть руками на великі шматочки і викладіть в миску із заправкою.
  • Помідори добре помийте та обсушіть, наріжте невеликими шматочками, викладіть на салатне листя.
  • Червону цибулю очистіть від лушпиння, і наріжте тонкими півкільцями, викладіть салатник. Краще використовуйте червону цибулю, вона не така гостра, як звичайна.
  • Помийте огірки, очистіть від шкірки та насіння, наріжте невеликими шматочками та відправте в салатник. Якщо огірки молоді, то чистити від шкіри та насіння не обов’язково.
  • Сир Фета розкришіть руками та викладіть у салатник.
  • Двома ложками ретельно перемішайте салат, щоб усі інгредієнти добре з’єдналися.

Готовий салат розкладете по порціях, і кличте гостей до столу.
Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь