Помідори черрі з аспірином

Процес маринування полягає в тому, що овочі за допомогою кислот зберігають свої властивості більш тривалий час. Зазвичай у хід йде оцет, рідше господині використовують аспірин. Цей спосіб має свої переваги: овочі залишаються міцнішими, краще зберігається їх природний смак, закочення можна зберігати при кімнатній температурі.

Як приготувати помідори черрі з аспірином

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Помидори помийте та обсушіть.
  • Зелень промийте. Часник очистіть від лушпиння, великі зубчики можна розрізати на кілька частин. Банки помийте, простерилізуйте, викладіть у них зелень, часник, горошини перцю та лаврове листя. Потім розкладіть по банкам помідори, щільно притискаючи один до одного.
  • Закип’ятіть у каструлю воду. Залийте окропом банки, прикрийте їх чистими кришками і залиште на 15 хвилин. Потім злийте воду назад в каструлю, додайте сіль і цукор, доведіть до кипіння і простежте, щоб сипучі компоненти повністю розчинилися.
  • У банки покладіть по 1 таблетці аспірину і залийте гарячим маринадом до верху, закатайте кришки. Баночки з помідорами чері переверніть догори дном, накрийте ковдрою і залиште при кімнатній температурі до охолодження.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь