Салат з кабачків та капусти на зиму

Апетитний салат з кабачків і капусти на зиму стане оригінальною закускою для вашого столу. Заготівлю можна використовувати як самостійну легку страву, так і як доповнення до м’яса чи риби.

Що ж потрібно для приготування салату з кабачків та капусти на зиму

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 33 ккал
Білки: 1.0 г
Жири: 1.0 г
Вуглеводи: 4.2 г
Кроки
35 хвДрук
  • З білокачанної капусти видаляємо верхнє листя. Решту овочів нарізаємо тонкою соломкою. Відразу ж капусту заливаємо двома столовими ложками оцту і ретельно перемішуємо.
  • Миємо та очищаємо від шкірки кабачки.
  • Також нарізаємо тонкою соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями. З’єднуємо кабачки та цибулю з капустою і викладаємо на сковороду і солимо за смаком. Тушкуємо на олії до напівготовності.
  • Потім додаємо сметану та продовжуємо готувати на повільному вогні ще 10 хвилин.
  • Додаємо в салат дві ложки оцту, що залишилися, знову перемішуємо і розподіляємо по чистих стерильних банках. Закриваємо банки кришками прокип’яченими, даємо заготівлі охолонути і відправляємо на зберігання.

Апетитний салат із кабачків та капусти на зиму готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь