Мариновані кабачки по-болгарськи

Ця смачна закуска з кабачків буде чудовим доповненням до основних страв на обідньому столі та не тільки. Кабачки по-болгарськи мають приємний кисло-солодкий смак і залишаються хрусткими та соковитими.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
60 хвДрук
  • Готувати мариновані кабачки по-болгарськи легко! Кабачки помийте і наріжте кружальцями по 1 сантиметру завтовшки.
  • У велику каструлю влийте воду, всипте цукор і сіль, доведіть до кипіння маринад і додайте оцет. Опустіть на маринад нарізані кабачки, прикрийте кришкою і проваріть їх 5-7 хвилин.
  • Зелень помийте, часник очистіть від лушпиння. На дно стерилізованих банок покладіть зелень та зубчики часнику. Зверху викладіть часточки кабачків.
  • Залийте банки маринадом і закатайте кришки. Банки переверніть догори дном, накрийте теплим пледом і залиште до повного остигання.

Потім перемістіть закатки у прохолодне місце.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь