Салат «Шуба» з оселедцем та червоною ікрою – це святкова закуска, яка урізноманітнить ваше меню та прикрасить стіл. Завдяки додаванню червоної ікри, салат набуває легкого солонуватих смаків і «ошатного» зовнішнього вигляду, перед яким неможливо встояти!
Інгредієнти
Порції: –+
- Оселедець філе 300 гр.
- Куряче яйце відварене 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Буряк відварений 1 шт.
- Морква відварена 1 шт.
- Картопля відварена 2 шт.
- Майонез столовий молочний 150 гр.
- Ікра червона 50 гр.
Кроки
- Викладаємо все потрібне на робочий стіл.
- Роз’ємне кільце ставимо на плоску страву, на дно кладемо натерту на тертці картоплю, змащуємо невеликою кількістю майонезу.
- Розкладаємо скибочки риби, покриваємо майонезом.
- Посипаємо дрібнорубаною цибулею, присмачуємо майонезом.
- Зверху натираємо відварені та очищені яйця, не забуваємо про майонез.
- Аналогічним чином викладаємо моркву та буряк.
- Робимо акуратну та красиву сіточку з майонезу, довільно розкладаємо червону ікру.
Готуйте та отримуйте задоволення!