Салат «Шуба» з оселедцем та червоною ікрою

Салат «Шуба» з оселедцем та червоною ікрою – це святкова закуска, яка урізноманітнить ваше меню та прикрасить стіл. Завдяки додаванню червоної ікри, салат набуває легкого солонуватих смаків і «ошатного» зовнішнього вигляду, перед яким неможливо встояти!

Кроки
60 хвДрук
  • Викладаємо все потрібне на робочий стіл.
  • Роз’ємне кільце ставимо на плоску страву, на дно кладемо натерту на тертці картоплю, змащуємо невеликою кількістю майонезу.
  • Розкладаємо скибочки риби, покриваємо майонезом.
  • Посипаємо дрібнорубаною цибулею, присмачуємо майонезом.
  • Зверху натираємо відварені та очищені яйця, не забуваємо про майонез.
  • Аналогічним чином викладаємо моркву та буряк.
  • Робимо акуратну та красиву сіточку з майонезу, довільно розкладаємо червону ікру.

Готуйте та отримуйте задоволення!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь