Рогалики з волоськими горіхами та медом – це домашня випічка, яка запросто може зрівнятися з кондитерськими виробами, які пропонуються у кафе та ресторанах. Весь секрет полягає в гармонійному поєднанні хрусткого тіста і вишуканої начинки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Масло вершкове 100 гр.
- Сметана 40% 100 гр.
- Цукор-пісок 70 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сода 1 щіпка
- Борошно пшеничне 200 гр.
- Волоський горіх 200 гр.
- Мед квітковий 3 ст. л.
- Цукрова пудра 2 ст. л.
Кроки
- У ємність з високими бортиками викладаємо м’яке вершкове масло та цукровий пісок – збиваємо.
- Вводимо сметану та перемішуємо.
- Доповнюємо суміш сіллю, просіяним борошном, і яйцем – замішуємо м’яке і еластичне тісто.
- Для приготування начинки подрібнюємо горіхи будь-яким зручним способом і змішуємо з медом.
- Тісто розгортаємо і розрізаємо на трикутники, з широкого боку викладаємо трохи горіхової пасти.
- Згортаємо та випікаємо на пергаменті в духовці при 200 градусах близько 15 хвилин.
Гарячі ласощі посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!