Салат з корейською морквою та квасолею – це просте і дуже поживне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно смачною та апетитною. Приготувати її в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 100 гр.
- Квасоля червона 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелена 20 гр.
- Кріп 10 гр.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
- Квасолю перебираємо і добре промиваємо. Потім заливаємо холодною водою та залишаємо на 6 годин. Можна залишити і на ніч, тому краще зробити процедуру заздалегідь.
- За цей час квасоля розбухне. Зливаємо з неї воду і перекладаємо продукт у каструлю чи сотейник. Заливаємо чистою водою. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні близько 45 хвилин. Готовність перевіряємо м’якістю квасолі. Сіль додаємо за смаком за 10 хвилин до кінця варіння.
- Зливаємо всю рідину з квасолі. Інгредієнт викладаємо в глибокий салатник і даємо йому охолонути.
- Очищаємо цибулю і ріжемо її дрібним кубиком.
- Відправляємо цибулю в сковороду з олією. Обсмажуємо її до прозорого стану і даємо охолонути.
- Викладаємо цибулю в салатник до відвареної квасолі, що остигнула.
- Сюди ж додаємо корейську моркву. Якщо смужки моркви занадто довгі, їх можна розрізати на менші відрізки.
- Зелену цибулю промиваємо під водою та обсушуємо. Потім дрібно рубаємо ножем.
- Так само робимо і з кропом.
- Відправляємо зелень у салатник до решти інгредієнтів.
- Добре перемішуємо заготовку і солимо за смаком.
Салат з корейською морквою та квасолею готовий. Подавайте до столу і скоріше пробуйте!