Торт з курячої печінки можна зробити не лише смачним, а й корисним. Для цього потрібно лише замінити майонез на щось корисніше – наприклад, на йогурт без добавок. Різні спеції та добавки наблизять смак йогурту до майонезу і торт вийде просто пальчики оближеш!
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка ½ кг.
- Борошно пшеничне 3-4 ст. л.
- Куряче яйце 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 головка
- Морква 1 шт.
- Кріп 4-5 гілочок
- Йогурт 5-6 ст. л.
- Гірчиця 1 ч. л.
- Приправа (на вибір) за смаком
- Сіль за смаком
На порцію
Калорії: 134 ккал
Білки: 15.7 г
Жири: 5.0 г
Вуглеводи: 6.5 г
Кроки
- Щоб приготувати печінковий торт з курячої печінки ПП, всі інгредієнти, необхідні для приготування смачного печінкового торта, підготуйте. Якщо печінка заморожена, її необхідно заздалегідь розморозити в холодильнику.
- Збийте курячу печінку в блендері або пропустіть пару разів через м’ясорубку, щоб вона придбала однорідну консистенцію.
- Додайте до печінки сіль та перець, а також яйця та борошно. Замішайте із цих інгредієнтів тісто для печінкових млинців.
- З двох сторін випікайте млинці печінки як звичайні, до повної готовності.
- Цибулю з морквою очистіть, моркву натріть на середній тертці і наріжте соломкою або кубиками цибулю.
- Обсмажте овочі в невеликій кількості олії на сковороді.
- Обсмажену цибулю та моркву з’єднайте з дрібно порубаним кропом, перемішайте.
- Приготуйте заправку із йогурту: з’єднайте йогурт, гірчицю, спеції. Гарненько збийте.
- З млинців, заправки та начинки зберіть торт. Викладіть млинець, змастіть соусом і покладіть на нього начинку. Накрийте цей млинець наступним і повторюйте всі кроки, поки продукти не закінчаться.
Смачного!