Бутерброди з яйцем – це варіант ситного перекушування на швидку руку, який можна приготувати за лічені хвилини, особливо якщо заздалегідь відварити і остудити курячі яйця. Хліб варто вибирати з хрусткою скоринкою і ніжним м’яким м’якушем, приступаємо!
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон ½ шт.
- Куряче яйце 3 шт.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія для смаження
- Масло вершкове 40 гр.
- Кріп за смаком
На порцію
Калорії: 336 ккал
Білки: 7.2 г
Жири: 22.7 г
Вуглеводи: 25.7 г
Кроки
- Свіжий батон нарізаємо довгастими скибочками.
- Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо хліб до світло-коричневого відтінку з одного боку.
- За допомогою терки з дрібними отворами подрібнюємо часник, вершкове масло та яйця – заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
- На плоску тарілку викладаємо багет золотистою стороною вниз і змащуємо підготовлену сім’ю.
- Прикрашаємо рубаним кропом і подаємо до столу. Смачного!