Аджика із зелених помідорів і часнику

Аджика із зелених помідорів і часнику

Аджика із зелених помідорів і часнику відрізняється яскравим смаком, апетитним виглядом і соковитістю. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв. Для нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Промиваємо зелені помідори, обробляємо їх на довільні частини і викладаємо в чашу блендера.
  • Подрібнюємо їх і перекладаємо в каструлю або сотейник.
  • Ріжемо яблука і перці. Відправляємо їх в блендер разом з зубчиками часнику.
  • Подрібнюємо і відправляємо також в каструлю.
  • Доповнюємо овочі сіллю, цукром і рослинною олією. Перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин, періодично помішуючи.
  • Відправляємо в масу суміш перців і лавровий лист, проварюємо ще близько трьох хвилин.
  • Прибираємо лавровий лист, вливаємо оцет. Кип’ятимо заготовку.
  • Розливаємо по стерилізованим банкам гарячий продукт. Закриваємо кришками, вкутуємо в ковдру і залишаємо до повного охолодження.

Аджика із зелених помідорів і часнику готова. Забирайте на зберігання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь