Ці брускетти оцінять любителі сирного сиру. Ніжний, кремово-вершковий – він чудово гармонує з авокадо і помідорами. А солодко-кислий бальзамічний оцет, розведений з цукром, вигідно відтіняє смак рікотти.
Готуються ці брускетти, як і попередні, дуже легко. При цьому результат у вас вийде просто приголомшливим. Якщо хочете отримати менш легкий варіант закуски, багет можна не підрум’янити в духовці, а обсмажити на сковороді в оливковій олії.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет 1 шт.
- Авокадо 1 шт.
- Черрі 300 гр.
- Бальзамічний оцет 60 мл.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Петрушка за смаком
- Олія оливкова за смаком
- Сир Рікотта за смаком
Кроки
- Багет наріжте шматочками товщиною в пару сантиметрів.
- Викладіть на застелене пергаментом деко і запікайте при 200 градусах 10 хвилиночок.
- У сотейник налийте бальзамічний оцет, додайте цукор і перемішайте. Варіть на сильному вогні 5 хвилин.
- Помідори обполосніть, витріть і наріжте четвертинками.
- Авокадо очистіть і наріжте невеликими шматочками.
- Підсмажений багет змастіть сиром “Рікотта”, зверху покладіть авокадо, потім черрі.
- Обполосніть зелень і прикрасьте їй брускетти. Полийте бальзамічним оцтом.