Брускета з сиром Рікотта, авокадо і помідорами

Брускета з сиром Рікотта, авокадо і помідорами

Ці брускетти оцінять любителі сирного сиру. Ніжний, кремово-вершковий – він чудово гармонує з авокадо і помідорами. А солодко-кислий бальзамічний оцет, розведений з цукром, вигідно відтіняє смак рікотти.

Готуються ці брускетти, як і попередні, дуже легко. При цьому результат у вас вийде просто приголомшливим. Якщо хочете отримати менш легкий варіант закуски, багет можна не підрум’янити в духовці, а обсмажити на сковороді в оливковій олії.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Багет наріжте шматочками товщиною в пару сантиметрів.
  • Викладіть на застелене пергаментом деко і запікайте при 200 градусах 10 хвилиночок.
  • У сотейник налийте бальзамічний оцет, додайте цукор і перемішайте. Варіть на сильному вогні 5 хвилин.
  • Помідори обполосніть, витріть і наріжте четвертинками.
  • Авокадо очистіть і наріжте невеликими шматочками.
  • Підсмажений багет змастіть сиром “Рікотта”, зверху покладіть авокадо, потім черрі.
  • Обполосніть зелень і прикрасьте їй брускетти. Полийте бальзамічним оцтом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь