Бутерброди Червоні вітрила з форелі і сиру

Бутерброди Червоні вітрила з форелі і сиру

Беріть швидше цей рецепт, адже він чудовий. Начебто прості інгредієнти, а яке диво виходить. Краса!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
25 хвДрук
  • Багет або батон поріжте на овальні шматочки. Начинку зробіть з сиру, натріть його на дрібній тертці і змішайте з видавленими зубчиками часнику через прес. Змастіть заготовки, а по діаметру застроміть півкільця оливок або маслин, як показано на фото нижче.
  • Самі вітрила виконайте з слабосоленої риби, підійде будь-яка, форель, сьомга або лосось. Поріжте її на тонкі довгі слайси і зафіксуйте зубочисткою, щоб вийшов такий кораблик. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь