Бутерброди з баклажанами, помідорами та часником

Бутерброди з баклажанами, помідорами та часником – це проста, але оригінальна закуска. Білий піджаристий хліб є ідеальною основою для бутербродів, а обсмажені баклажани та соковиті помідори створюють чудовий букет смаку. Таким блюдом цілком можна ситно перекусити.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 219 ккал
Білки: 3.1 г
Жири: 15.5 г
Вуглеводи: 15.8 г
Кроки
20 хвДрук
  • Овочі добре помийте, просушіть, також підготуйте решту продуктів за списком. Баклажани наріжте кружальцями. На розігріту сковороду влийте олію і обсмажте кружальця баклажанів до рум’яної скоринки з двох сторін. Потім промокніть баклажани від олії на паперових рушниках.
  • Далі наріжте помідори та баклажани кубиками приблизно однакового розміру.
  • У майонез додайте подрібнений часник і добре перемішайте.
  • Хліб трохи підсушіть на сковороді без олії з обох боків, щоб він став хрустким. Потім змастіть його соусом майонезно-часниковим.
  • Далі розкладіть по хлібу шматочки помідорів і баклажанів, посоліть і приправте овочі до смаку, прикрасьте рубаною зеленню.

Смачні та поживні бутерброди з баклажанами, помідорами та часником готові, можна одразу подавати їх на стіл. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь