Бутерброди з баклажанами, помідорами та часником – це проста, але оригінальна закуска. Білий піджаристий хліб є ідеальною основою для бутербродів, а обсмажені баклажани та соковиті помідори створюють чудовий букет смаку. Таким блюдом цілком можна ситно перекусити.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб білий 6-8 шматків
- Часник 2-3 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Рослинна олія для смаження
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Майонез столовий молочний 100 гр.
На порцію
Калорії: 219 ккал
Білки: 3.1 г
Жири: 15.5 г
Вуглеводи: 15.8 г
Кроки
- Овочі добре помийте, просушіть, також підготуйте решту продуктів за списком. Баклажани наріжте кружальцями. На розігріту сковороду влийте олію і обсмажте кружальця баклажанів до рум’яної скоринки з двох сторін. Потім промокніть баклажани від олії на паперових рушниках.
- Далі наріжте помідори та баклажани кубиками приблизно однакового розміру.
- У майонез додайте подрібнений часник і добре перемішайте.
- Хліб трохи підсушіть на сковороді без олії з обох боків, щоб він став хрустким. Потім змастіть його соусом майонезно-часниковим.
- Далі розкладіть по хлібу шматочки помідорів і баклажанів, посоліть і приправте овочі до смаку, прикрасьте рубаною зеленню.
Смачні та поживні бутерброди з баклажанами, помідорами та часником готові, можна одразу подавати їх на стіл. Смачного!