Бутерброди з баклажанами – це тепла страва, що ідеально підходить для поживного і корисного перекусу або сніданку. Для яскравості аромату та балансу смаку, крім баклажана додамо на скибочку хліба слайси помідора і присмачимо всі компоненти сирною стружкою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 180 гр.
- Баклажан 150 гр.
- Помідор 100 гр.
- Майонез столовий молочний 40 гр.
- Часник 1 зубець
- Сир твердий 50 гр.
- Рослинна олія для смаження
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 250 ккал
Білки: 4.6 г
Жири: 17.9 г
Вуглеводи: 17.5 г
Кроки
- Готуємо усі необхідні інгредієнти.
- Нарізаємо хліб порційними скибочками.
- Наносимо шар майонезу.
- Часник пропускаємо через прес і розкладаємо поверх майонезу.
- Ріжемо баклажан півкільцями, солимо і обсмажуємо на олії до м’якості.
- Викладаємо теплий овоч на батон, наступним шаром кладемо слайси томату. Солимо.
- Посипаємо заготовки тертим сиром на тертці.
- Запікаємо бутерброди в духовці близько 15 хвилин при 200 градусах.
Злегка остигнуішу закуску перекладаємо на блюдо сервіровки і трапезуємо. Смачного!