Бутерброди з баклажанами в духовці

Бутерброди з баклажанами – це тепла страва, що ідеально підходить для поживного і корисного перекусу або сніданку. Для яскравості аромату та балансу смаку, крім баклажана додамо на скибочку хліба слайси помідора і присмачимо всі компоненти сирною стружкою.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 250 ккал
Білки: 4.6 г
Жири: 17.9 г
Вуглеводи: 17.5 г
Кроки
20 хвДрук
  • Готуємо усі необхідні інгредієнти.
  • Нарізаємо хліб порційними скибочками.
  • Наносимо шар майонезу.
  • Часник пропускаємо через прес і розкладаємо поверх майонезу.
  • Ріжемо баклажан півкільцями, солимо і обсмажуємо на олії до м’якості.
  • Викладаємо теплий овоч на батон, наступним шаром кладемо слайси томату. Солимо.
  • Посипаємо заготовки тертим сиром на тертці.
  • Запікаємо бутерброди в духовці близько 15 хвилин при 200 градусах.

Злегка остигнуішу закуску перекладаємо на блюдо сервіровки і трапезуємо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь