Бутерброди з тунцем та яйцем

Бутерброди з тунцем і яйцем виходять досить ситними і мають оригінальний смак. Неважливо, це буде фуршет для гостей або сніданок у родинному колі, бутерброди будуть, до речі, і заслужать багато захоплених відгуків. А ще смачнішою буде закуска, якщо приготувати її на піджаристих грінках.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 153 ккал
Білки: 11.1 г
Жири: 4.1 г
Вуглеводи: 17.1 г
Кроки
30 хвДрук
  • Для бутербродів підійдуть консерви з тунця в олії чи власному соку.
  • Курячі яйця зваріть круто. Коли вони охолонуть, очистіть їх від шкаралупи та наріжте дрібним кубиком.
  • Мариновані огірочки наріжте також маленькими кубиками.
  • Пір’я зеленої цибулі помийте, просушіть і порубайте ножем.
  • У миску пересипте подрібнені яйця, частину цибулі та огірки.
  • З консервованого тунця злийте рідину та розімніть рибу вилкою. Викладіть отриману масу в миску до інших інгредієнтів.
  • Начинку заправте майонезом, додайте сіль і мелений перець за смаком, перемішайте.
  • Скибочки тостового хліба розріжте навпіл по діагоналі. Обсмажте шматочки хліба на сухій сковороді з обох боків.
  • Хліб залиште на тарілці, щоб він трохи охолонув.
  • На отримані підсмажені грінки покладіть начинку з тунця та яєць, приблизно по одній столовій ложці на один шматочок. Бутерброди посипте зеленою цибулею, що залишилася.

Бутерброди з яйцем і тунцем подавайте на стіл відразу після приготування, поки хліб хрумкий. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь