Корисна і неймовірно смачна червона риба – улюблениця на багатьох столах. Приготувати її можна в духовці разом з картоплею. Таке блюдо послужить відмінним вечерею для вас і вашої родини. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Філе червої риби 500 гр.
- Картопля 6 шт.
- Майонез столовий молочний 50 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Зелень для прикраси
Кроки
- Філе червоної риби промиваємо під водою, висушуємо і ділимо на порційні шматочки.
- Далі рибу рівномірно натираємо сіллю і спеціями за смаком.
- Викладаємо шматочки філе на деко. Навколо розкладаємо шматки заздалегідь очищеної, промитої і розрізаної на частини картоплі. Її також посипаємо сіллю.
- Запікаємо блюдо 40 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. В процесі запікання, готовність можна перевіряти ножем.
Яскраве частування для вашого столу готове. Діліть на порції і при бажанні, прикрашайте свіжою зеленню.