Червона риба з картоплею в духовці

Червона риба з картоплею в духовці

Корисна і неймовірно смачна червона риба – улюблениця на багатьох столах. Приготувати її можна в духовці разом з картоплею. Таке блюдо послужить відмінним вечерею для вас і вашої родини. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Філе червоної риби промиваємо під водою, висушуємо і ділимо на порційні шматочки.
  • Далі рибу рівномірно натираємо сіллю і спеціями за смаком.
  • Викладаємо шматочки філе на деко. Навколо розкладаємо шматки заздалегідь очищеної, промитої і розрізаної на частини картоплі. Її також посипаємо сіллю.
  • Запікаємо блюдо 40 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. В процесі запікання, готовність можна перевіряти ножем.

Яскраве частування для вашого столу готове. Діліть на порції і при бажанні, прикрашайте свіжою зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь