Домашній суп з курячими фрикадельками та вермішеллю

суп з курячими фрикадельками та вермішеллю

Швидкий курячий суп – це порятунок кожної господині, бо таке перше блюдо готується набагато швидше борщу, однак, по ситості нічим йому не поступається. Для приготування використовується фарш з птиці і стандартні овочі – картопля, морква і цибуля, а вермішель приносить якусь родзинку і оригінальність.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Готування починаємо з підготовки основних компонентів: фарш розморожуємо при кімнатній температурі, а овочі очищаємо і споліскуємо водою.
  • У каструлю набираємо близько 2 літрів води і ставимо на вогонь кип’ятити, в цей час нарізаємо середніми кубиками картоплю і закидаємо в підсолену киплячу воду.
  • Приступимо до формування фрикадельок. Для цього фарш приправляємо сіллю і чорним меленим перцем на свій смак. Вологими руками формуємо невеликі м’ясні кульки і відправляємо в каструлю з картоплею.
  • Цибулю і моркву подрібнюємо – моркву натираємо на середній тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Потім пасеруємо овочі близько 5 хвилин на рослинній олії.
  • Готову зажарку також відправляємо в каструлю, все акуратно перемішуємо і продовжуємо варіння ще 10-15 хвилин. Після закінчення часу засипаємо вермішель, відразу ж розмішуємо і готуємо 4-6 хвилин.

Як тільки дрібні макарони зварилися – знімаємо з вогню і розливаємо по тарілках.

За бажанням можна посипати подрібненим кропом або петрушкою.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь