Швидкий курячий суп – це порятунок кожної господині, бо таке перше блюдо готується набагато швидше борщу, однак, по ситості нічим йому не поступається. Для приготування використовується фарш з птиці і стандартні овочі – картопля, морква і цибуля, а вермішель приносить якусь родзинку і оригінальність.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячий фарш 300 гр.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Вермішель 70 гр.
- Сіль 15 гр.
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готування починаємо з підготовки основних компонентів: фарш розморожуємо при кімнатній температурі, а овочі очищаємо і споліскуємо водою.
- У каструлю набираємо близько 2 літрів води і ставимо на вогонь кип’ятити, в цей час нарізаємо середніми кубиками картоплю і закидаємо в підсолену киплячу воду.
- Приступимо до формування фрикадельок. Для цього фарш приправляємо сіллю і чорним меленим перцем на свій смак. Вологими руками формуємо невеликі м’ясні кульки і відправляємо в каструлю з картоплею.
- Цибулю і моркву подрібнюємо – моркву натираємо на середній тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Потім пасеруємо овочі близько 5 хвилин на рослинній олії.
- Готову зажарку також відправляємо в каструлю, все акуратно перемішуємо і продовжуємо варіння ще 10-15 хвилин. Після закінчення часу засипаємо вермішель, відразу ж розмішуємо і готуємо 4-6 хвилин.
Як тільки дрібні макарони зварилися – знімаємо з вогню і розливаємо по тарілках.
За бажанням можна посипати подрібненим кропом або петрушкою.
Приємного апетиту!