Домашня пастила з яблук без цукру

Домашня пастила з яблук без цукру

Яблучну пастилу в домашніх умовах можна приготувати без додавання цукру. Такий варіант вийде корисним і некалорійним. Відмінний варіант десерту для тих, хто не вживає цукор.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
12 год 0 хвДрук
  • Гарненько промиваємо яблука, очищаємо їх від кісточок, шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Занурюємо все це в загальну каструлю.
  • Вливаємо в масу трохи води і млоїмо до м’якості. Після цього вміст перемелюємо за допомогою погружного блендера.
  • Знову ставимо на вогонь. Готуємо до загустіння. Це станеться, коли випарується вся рідина.
  • Отриману масу тонким шаром розгортаємо по пергаменту. Готуємо 5 годин в прочиненій духовці при температурі 80 градусів.
  • Далі продукт витягаємо з духової шафи і даємо йому трохи охолонути.
  • Звертаємо тонкий пласт щільним рулетиком.
  • Перед подачею нарізаємо пастилу невеликими шматочками.

Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь