Соковита м’ясна друга страва. Може подаватись на стіл окремо, може бути доповнено гарніром.
Гарнір для стейку зі свинини підійде будь-якому виду. Відварений рис, картопляне пюре, картопля фрі, каші зі злаків, зварені на воді, овочеве рагу, свіжий салат з овочів або просто нарізані свіжі овочі – томати, огірки.
Як приготувати стейк з свинини
Стейк з свинини готують із пластику м’яса округлої або прямокутної форми, яке може бути як на кістці, так і без неї. Для обсмажування стейки трохи відбивають молоточком, іноді існують кулінарні рецепти, в яких не потрібно попередньо відбивати м’ясо свинини. Достатньо, щоб воно було від молодої тварини, не старої, також трохи промариноване перед його приготуванням.
Смажать стейки зі свинини на грилі, на решітці для барбекю, на сковороді, зокрема без жиру з антипригарним покриттям. Обсмажують м’ясо з двох сторін і доводять його до апетитної засмаженої скоринки з обох боків.
Стейк може мати різний ступінь прожарювання, навіть до виділення крові з готового стейку, при його надрізі ножем. Такий стейк так і називається “з кров’ю”. Найбільш апетитним стейк стає, якщо при його обсмажуванні застосовують приправи, спеції. Ними в різних кулінарних рецептах м’ясо натирається або перед обсмажуванням, або готове м’ясо заправляється приправами перед подачею до столу.
40 хв4
Стейк – це великий шматок смаженого м’яса. Він виходить підсмаженим зовні і соковитим всередині. У ресторанах пропонують кілька способів прожарювання. Ми розповімо, як в
3 год 0 хв2
Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного.
45 хв2
Стейк зі свинини можна готувати без олії на сковороді з антипригарним покриттям, а також можна використовувати сковороду-гриль. Це дозволяє приготувати натуральне блюдо, без зайвого жиру, але в той.
1 год 20 хв3
Стейк – справжня їжа для чоловіків. За цим рецептом ви без труднощів приготуєте смачну вечерю для своєї другої половини зі свинини і цибулі. Гарнір може бути будь-яким, на...
1 год 15 хв5
Корейка – одна з найкращих і смачних частин свинячої тушки. З цього м’яса готують величезну кількість страв. Стейк з корейки-просте блюдо, але ефектне, ситне і смачне.
50 хв2
Свинячий стейк – досить просте рішення для приготування м’яса, воно займає мінімум часу. Ця страва перетворить звичайну вечерю на святкову. Подавати стейк за всіма правилами
1 год 30 хв4
Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’
40 хв4
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
40 хв2
Стейки, як правило, готуються з шийно-реберної частини без кістки. Ці частини багаті жировими прошарками. Смажити стейк найкраще на сковороді-гриль. Блюдо виходить соковитим і ароматним
2 год 20 хв7
Справжню атмосферу хорошого пивного ресторану можна створити у себе вдома, приготувавши соковитий свинячий стейк за цим рецептом. Подайте його з прохолодним пивом і хрусткою картоплею фрі.