Апетитна овочева солянка на зиму виходить з капусти, моркви і помідорів. Частування вийде соковитим і яскравим за смаком. Подавати його можна разом з гарнірами та іншими гарячими стравами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 2 кг.
- Морква 500 гр.
- Помідор 1 кг.
- Сіль за смаком
- Есенція оцтова 1 ст. л.
- Рослинна олія 100 мл.
Кроки
- Натираємо моркву на тертку і томимо її в каструлі з товстим дном на рослинній олії.
- Дрібно шаткуємо капусту.
- Перекладаємо її в загальну тару.
- Млоїмо заготовку 30 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуємо.
- Сюди ж викладаємо четвертинки помідорів.
- Солимо блюдо і томимо ще 30 хвилин. В кінці готування вливаємо оцтову есенцію.
- Готове частування розливаємо по чистим банкам і стерилізуємо в каструлі з водою 20 хвилин. Охолоджуємо заготовку і ставимо її на зберігання.