Дуже смачна солянка з капусти, помідорів і моркви

солянка з капусти, помідорів і моркви

Апетитна овочева солянка на зиму виходить з капусти, моркви і помідорів. Частування вийде соковитим і яскравим за смаком. Подавати його можна разом з гарнірами та іншими гарячими стравами.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Натираємо моркву на тертку і томимо її в каструлі з товстим дном на рослинній олії.
  • Дрібно шаткуємо капусту.
  • Перекладаємо її в загальну тару.
  • Млоїмо заготовку 30 хвилин на слабкому вогні. Періодично помішуємо.
  • Сюди ж викладаємо четвертинки помідорів.
  • Солимо блюдо і томимо ще 30 хвилин. В кінці готування вливаємо оцтову есенцію.
  • Готове частування розливаємо по чистим банкам і стерилізуємо в каструлі з водою 20 хвилин. Охолоджуємо заготовку і ставимо її на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь