Соковита солянка з ранньої капусти на зиму

солянка з ранньої капусти на зиму

Щоб солянка в банках була хрусткою і яскравою за смаком, готуйте її з молодої білокачанної капусти. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваші домашні закуски.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Невеликі молоді качани капусти промиваємо під водою і дрібно шаткуємо.
  • Після цього обробляємо інші овочі. Цибулю з морквою подрібнюємо будь-яким підходящим способом.
  • Промиті помідори обробляємо на невеликі кубики. Плодоніжки видаляємо.
  • Занурюємо всі інгредієнти в загальну каструлю з рослинною олією. Кип’ятимо вміст, доповнюємо сіллю з цукром і тушкуємо близько 40 хвилин. За 10 хвилин вливаємо оцет.
  • Апетитна овочева солянка готова. Розливайте її по стерилізованим банкам, остуджуйте під ковдрою і несіть на зберігання в холодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь