Як заготовити солянку з капусти з грибами і помідорами?

солянка з капусти з грибами і помідорами на зиму

Соковита зимова солянка виходить з грибів, капусти і помідорів. Спробуйте простий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і близьких яскравою закускою. Її можна подавати разом з гарячими стравами.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Промиваємо всі овочі, капусту дрібно шаткуємо.
  • Помідори обробляємо на невеликі шматочки.
  • Очищаємо і подрібнюємо ріпчасту цибулю.
  • Окремо відварюємо гриби і з’єднуємо їх з овочами в каструлі.
  • Солимо заготовку і доповнюємо спеціями.
  • Розмішуємо і готуємо на слабкому вогні близько години.
  • Ароматна солянка готова.

Розподіляйте її по стерилізованим банкам, перевертайте і залишайте до повного охолодження.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь