Дуже смачні рулетики з кабачків з домашнім сиром

рулетики з кабачків з домашнім сиром

Рулетики з даного рецептом виходять дуже легкими – ідеальне блюдо для літньої пори з острінкой за рахунок додавання часнику. Рекомендуємо приготувати таку закуску і обов’язково пригостити нею рідних і друзів.

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Промиваємо кабачки проточною водою, насухо витираємо їх рушником і обрізаємо з обох сторін (край зверху і «хвостик» знизу). Нарізаємо кабачки тонкими слайсами, щоб їх можна було легко скрутити в рулетики. Солимо і перчимо скибочки за смаком.
  • Тепер кабачки необхідно обсмажити. Вливаємо рослинну олію в сковороду і підігріваємо її пару хвилин на плиті. Потім викладаємо в олію кабачки і обсмажуємо їх з обох сторін до тих пір, поки не з’явиться золотиста скоринка.
  • Щоб рулетики не вийшли з надлишком жиру, необхідно його увібрати. Тому в процесі смаження ми будемо розкладати кабачки на паперовому рушнику, розкладеному на дні тарілки.
  • Натираємо сир на крупній тертці в глибоку тарілку і додаємо до нього кисломолочний сир. Перемішуємо інгредієнти. Замість майонезу можна використовувати сметану, щоб рулетики були менш калорійними, або замінити це поєднання магазинним кисломолочним сиром. Додаємо майонез.
  • Промиваємо половину пучка кропу і намагаємося нарізати його якомога дрібніше. Висипаємо кріп до сиру і майонезу. Позбавляємо часникові зубки від лушпиння і пропускаємо їх через прес прямо в тарілку з начинкою. Знову перемішуємо інгредієнти.
  • Викладаємо начинку невеликими порціями на кабачки і розподіляємо її по всій поверхні скибочок. Скручуємо рулетики і відразу викладаємо їх на красиве блюдо.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь