Дуже смачний і вдалий рецепт чебуреків на пухирчастому тісті з горілкою

рецепт чебуреків на пухирчастому тісті з горілкою

Популярний рецепт хрустких пухирчастих чебуреків – на горілці. Приготуйте частування на своїй кухні. Поживне блюдо оцінять ваші домашні або гості. Подавайте закуску гарячою!

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Просіваємо борошно і викладаємо його у велику глибоку тарілку. Заливаємо сухий інгредієнт крутим окропом і починаємо розмішувати.
  • Далі розбиваємо в масу куряче яйце, додаємо горілку, сіль і цукор. Знову розмішуємо.
  • Руками розминаємо тісто, поки воно не перестане липнути до рук. Повинен вийти щільний і еластичний ком.
  • Підготуємо начинку. Для цього змішуємо розморожений м’ясний фарш, сіль, спеції і дрібно нарізані цибулини.
  • Ділимо тісто на невеликі шматочки і розгортаємо їх в тонкі кола. На кожну половинку кладемо трохи фаршу і склеюємо краї.
  • Обсмажуємо чебуреки в киплячій рослинній олії до появи яскравого золотистого відтінку.

Хрусткі чебуреки з апетитною м’ясною начинкою готові. Подавайте страву до столу, доповнивши ароматною зеленню і соусами за смаком.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь