Дуже смачний рецепт супу том ям з куркою та грибами

рецепт супу том ям з куркою та грибами

Щоб урізноманітнити своє повсякденне меню, можна звернутися до екзотичної кухні. Пропонуємо вам скуштувати чудовий тайський суп том ям з куркою та грибами. Завдяки спеціальним спеціям і прянощам, бульйон виходить просто чарівним, ви раніше нічого подібного не куштували.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Лемонграсс роздавіть плоскою частиною ножа і наріжте, корінь галангала наріжте пластинками, перець чилі очистіть від насіння і теж наріжте.
  • У каструлю з товстим дном влийте олію, прогрійте її. Потім викладіть лемонграс, перець чилі та галангал, обсмажте протягом 2 хвилин.
  • Потім додайте кокосове молоко та курячий бульйон. М’ясо наріжте тонкими пластинками і додайте в бульйон.
  • Мариновані гриби промийте і розріжте навпіл.
  • Додайте гриби в каструлю, також викладіть у бульйон листя кафір-лайма. Варіть суп на повільному вогні до готовності м’яса, не кип’ятіть бульйон, щоб кокосове молоко не згорнулося.
  • В кінці додайте сік лайма, пальмовий цукор та рибний соус, перемішайте.

Спробуйте суп на смак, він має бути вершково-кисло-солодкий. Додайте подрібнену кинзу і розливайте тім ям по тарілках.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь