Дуже смачний святковий рулет з лаваша з вершковим сиром і червоною рибою

рулет з лаваша з вершковим сиром і червоною рибою
Час приготування: 15 хв

Звичайно такий рулет можна скрутити і в звичайний день, наприклад, на сніданок або легку вечерю. Хороший він і в якості закуски. Але на святковому столі рулет особливо хороший. Багато давно знають і люблять поєднання сирного вершкового сиру зі слабосоленою червоною рибою і часто його використовують в салатах, начинках для млинців та інших закусках. Тому відразу стає зрозуміло, що цей варіант безпрограшний.

За вашим бажанням такий рулет можна приготувати всього з двома інгредієнтами всередині: рибою і домашнім сиром, а можна додати до них зелень, листя свіжого салату і огірки. Смак стане ще цікавіше і соковитіше, при цьому ні огірки, ні салат смак риби і сиру перебивати не будуть.

Інгредієнти
Кроки
15 хвДрук
  • Для початку вимийте і обсушити паперовим рушником листя салату. Якщо будете використовувати огірок, то так само вимийте його і наріжте на дуже тонкі скибочки, він повинен бути гнучким, щоб потім легко згортатися разом з лавашем в рулет.
  • Якщо салату і овочів не плануєте додавати, то відразу беріть листи лаваша. Розгорніть їх на площині столу.
  • Видаліть з шматка червоної риби шкіру і кісточки і наріжте її тонкими скибочками.
  • За допомогою ложки або ножа для масла розмажте тонким шаром сирний сир, приблизно половину, по одному листу лаваша. Розкладіть поверх сирного шару листи салату і трохи зелені.
  • Покладіть зверху другий лист лаваша і намажте його сиром, що залишився. Тепер розкладіть шматочки свіжого огірка і скибочки риби, щоб начинка розподілилася рівномірно. Огірки можна трохи присолити за бажанням.
  • Далі поверніть обидва листи разом в один щільний рулет. Чим щільніше ви згорнете, тим краще будуть триматися шари в порційних нарізаних шматочках.
  • Рулет ретельно загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник мінімум на годину, можна на 2-3 години, якщо ви готуєте частування заздалегідь. За цей час рулет просочиться і трохи розм’якшиться.
  • Перед тим як подавати рулет з вершковим сиром і сьомгою на стіл, розгорніть його з плівки і наріжте кружальцями товщиною приблизно 2 сантиметри. Розкладіть нарізані порції на блюді і подавайте. Така закуска однозначно стане прикрасою навіть святкового столу.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь