Гарбуз, запечений шматочками з м’ясом в духовці

Гарбуз, запечений шматочками з м'ясом в духовці

Для приготування смачної і незвичайної вечері потрібно зовсім небагато: свинина, гарбуз і духова шафа. Помаранчевий овоч ідеально поєднується з м’ясом, доповнює і відтіняє його смак, але ні в якому разі не перебиває. До того ж, одночасне готування гарніру і основного блюда значно економить час, проведений на кухні.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Займемося гарбузом: промиваємо, обсушуємо, знімаємо шкірку, виймаємо насіннєву частину і нарізаємо тонкими часточками.
  • Свинину ріжемо на досить великі шматки, посипаємо спеціями і додаємо кілька ложок майонезу – все гарненько перемішуємо.
  • До замаринованого м’яса додаємо одну цибулину, нарізану тонкими півкільцями – знову перемішуємо.
  • Форму для запікання застилає фольгою і викладаємо шию з цибулею, а між м’ясними шматочками кладемо гарбузові скибочки, які необхідно скропити невеликою кількістю оливкової олії.
  • Запікаємо в духовій шафі 30 хвилин при температурі 180 градусів (рекомендується скористатися режимом «конвекцію» і «Гриль»).
  • Після виключення духовки – даємо страві настоятися ще близько 10 хвилин, і подаємо до столу з овочевим салатом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 2
  1. Ольга Парфенова

    Очень аппетитное блюдо. Надо срочно приготовить и попробовать.

  2. Алла

    Я вот тоже люблю с чем то мясным запекать тыкву. И еще к ней добавлять айву. Это очень вкусно.

Залишити відповідь