Гороховий суп з тушонкою

Гороховий суп з тушонкою – друга страва за значимістю після супу з копченостями. Надзвичайно смачний суп можна приготувати як у домашніх умовах, так і на природі. На відкритому вогні гороховий суп вийде набагато смачніше. Але якщо немає такої можливості, то і вдома вийде чудовий обід.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Зберіть компоненти, перелічені вище у списку.
  • Сухий горох промийте під водою, а потім залийте водою. Найкраще на ніч. Горох прополощіть вдруге. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть до напівготовності.
  • Картоплю і моркву почистіть, скориставшись економкою. З цибулини приберіть лушпиння. Картоплю нарубайте на зручні частини.
  • Морквину натріть терткою. Цибулину подрібніть. Овочі спасеруйте на розпеченій з олією сковороді.
  • У засмажку перекладіть тушонку і томіть хвилин 10.
  • Коли горох дійде до напівготовності, відправте в каструлю картоплю та засмажку. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Збалансуйте смак сіллю. Закиньте лавровий лист та горошки перцю. Варіть до повного приготування супу. Заберіть з конфорки.

Петрушку промийте і дрібно нарубайте. Гарячим супом заповніть тарілки. Присипте зеленню. Запрошуйте рідних і близьких, і насолоджуйтесь стравою, що зігріває. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь