Готуємо корисний салат з редиски і моркви без майонезу

салат з редиски і моркви без майонезу
Час приготування: 25 хв

Цей найпростіший в приготуванні і за складом салат виходить дійсно дуже смачним. Солодка морквина відмінно поєднується з легкою гіркуватістю редису, а заправка з олії і лимонного соку додає легку кислинку цій закусці.

Як зелень можна взяти шпинат, рукколу або пекінську капусту – краще щось одне. Замість мигдалю можна взяти кедрові горішки або зовсім обійтися без них. Дуже важливо правильно нарізати овочі – вони повинні бути найтоншими, щоб пустити більше соку. Щоб легко порізати їх, використовуйте овощечистку – так продукти в нарізаному вигляді вийдуть практично прозорими.

Інгредієнти
Кроки
25 хвДрук
  • Овочі промийте, насухо протріть.
  • Мигдаль злегка обсмажте на сухій сковороді.
  • Морквину наріжте тонкими смужками, редис – найтоншими слайсами.
  • Тепер можна викласти салатик. Спочатку йдуть листя обраної вами зелені.
  • На них покладіть половинку моркви, потім половинку редису, морква що залишилася і редиска, що залишилася.
  • Для приготування заправки змішайте олію, лимонний сік і сіль. Полийте цієї заправкою салатик.
  • Для прикраси посипте обсмаженими горіхами. Корисний салат з редиски готовий!
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь