Простий в приготуванні, легенький і, в той же час, ситний вітамінний салатик, який підійде навіть для тих, хто вибирає правильне харчування. Соковита свіжа капуста, ніжний огірочок і ще більш ніжний ароматний тунець. Все це заправляється сумішшю з оливкової олії і лимонного соку, який надає салату легку кислинку і приголомшливий аромат свіжості.
Тунець краще брати кусковий, а потім самостійно вже подрібнити ці шматочки. В ідеалі беріть рибку у власному соку, а не в олії – вона більш корисна і менш калорійна.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 500 гр.
- Тунець консервований 180 гр.
- Огірок 3 шт.
- Сік лимона ¼ шт.
- Рослинна олія 2-3 ст. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- Капусту дрібно наріжте. Викладіть в блюдо для салату.
- Огірочки помийте, протріть, зріжте кінчики. Порубайте їх соломкою. Покладіть до капусти.
- Консервований тунець дістаньте з банки і поділіть на невеликі шматки. Перекладіть в блюдо для салату.
- Посоліть, полийте соком чверті лимона і олією. Добре все змішайте. Салат з капустою то і огірком до подачі готовий.