Готуємо корисний салат з тунцем, капустою і огірком

салат з тунцем, капустою і огірком

Простий в приготуванні, легенький і, в той же час, ситний вітамінний салатик, який підійде навіть для тих, хто вибирає правильне харчування. Соковита свіжа капуста, ніжний огірочок і ще більш ніжний ароматний тунець. Все це заправляється сумішшю з оливкової олії і лимонного соку, який надає салату легку кислинку і приголомшливий аромат свіжості.

Тунець краще брати кусковий, а потім самостійно вже подрібнити ці шматочки. В ідеалі беріть рибку у власному соку, а не в олії – вона більш корисна і менш калорійна.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Капусту дрібно наріжте. Викладіть в блюдо для салату.
  • Огірочки помийте, протріть, зріжте кінчики. Порубайте їх соломкою. Покладіть до капусти.
  • Консервований тунець дістаньте з банки і поділіть на невеликі шматки. Перекладіть в блюдо для салату.
  • Посоліть, полийте соком чверті лимона і олією. Добре все змішайте. Салат з капустою то і огірком до подачі готовий.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь