Готуємо ніжний цибулевий суп-пюре з плавленим сиром

цибулевий суп-пюре з плавленим сиром

Якщо ви давно хочете спробувати справжній Французький цибулевий суп, але побоюєтеся, що вам не сподобається саме консистенція самої цибулі, цей рецепт для вас. Тут всі складові на фінальному етапі подрібнюються до пюре, тому залишаються смак і аромат, а по консистенції у вас просто суп-пюре.

Ще один секретний інгредієнт – плавлений сирок. Він надає страві небанальний цікавий смак, роблячи його ще більш яскравим. Щоб супчик вийшов не надто рідким, прямо в процес приготування в нього потрібно додати трохи грінок. Вони розмокнуть, а потім ви точно так же подрібніть їх занурювальним блендером.

Інгредієнти
Кроки
60 хвДрук
  • Очищену цибулю наріжте шматочками середнього розміру.
  • У сковорідці розігрійте рослинну олію і відправте туди смажитися цибулю.
  • На мінімальному вогні обсмажуйте цибулю до золотисто-коричневого кольору. У процесі додайте дрібку цукру.
  • В процесі обсмажування періодично перемішуйте цибулю.
  • Обсмажену цибулю відправте в киплячий бульйон. Туди ж покладіть грінки і гарненько перемішайте.
  • Варіть супчик з чверть години.
  • Потім додайте в каструлю плавлений сир і збийте все занурювальним блендером до пюреподібного стану.

Подавайте суп з грінками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь