Готуємо салат із зеленим горошком, оселедцем і цибулею

Цей салат – справжня знахідка для любителів оселедця. Це відмінна закуска до картопельки. Салатик дуже смачний, з ніжним смаком оселедця, який дійсно гармонійно поєднується з цибулею і горошком.

За рецептом потрібно брати копченого оселедця, але ви можете вибрати будь-який на свій смак. Важливо розуміти, що якщо рибка з добавками, вони будуть впливати на підсумковий смак, тому постарайтеся вибирати щось більш нейтральне.

Кроки
15 хвДрук
  • Очистіть оселедець, видаліть кісточки і всі нутрощі, потім розділіть його на філе.
  • Після цього наріжте його брусочками – для цього можна просто порізати філе на шматочки, тримаючи ніж під кутом.
  • Цибулю очистіть і поріжте півкільцями, розділіть їх.
  • У салатник змішайте оселедець, горошок і цибулю.
  • Додайте столову ложку оцту і пару столових ложок рослинної олії. Добре перемішайте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь