Грибний суп-локшина з печерицями – апетитне рішення для вашого сімейного обіду чи вечері. Таке частування нікого не залишить байдужим. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печериці свіжі 150 гр.
- Бульйон курячий 2 л.
- Локшина 80 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Зелень 4 гілки
- Сіль до смаку
- Рослинна олія 30 мл.
Кроки
- Заздалегідь підготуємо курячий бульйон. Його одразу ставимо на плиту.
- Очищаємо овочі. Цибулю ріпчасту подрібнюємо, а морквину натираємо на великій тертці.
- Обсмажуємо овочі на рослинній олії до м’якого стану.
- Добре промиваємо печериці і нарізаємо їх невеликими шматочками. Відправляємо їх до овочів і обсмажуємо до легкого рум’янцю.
- Опускаємо гриби з овочами в киплячий бульйон.
- Солимо страву і доповнюємо яєчною локшиною. Готуємо 5 хвилин і прибираємо з плити.
Апетитний грибний суп-локшина з печерицями готова. Розливайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!