Грибний суп-локшина з печерицями

Грибний суп-локшина з печерицями – апетитне рішення для вашого сімейного обіду чи вечері. Таке частування нікого не залишить байдужим. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Заздалегідь підготуємо курячий бульйон. Його одразу ставимо на плиту.
  • Очищаємо овочі. Цибулю ріпчасту подрібнюємо, а морквину натираємо на великій тертці.
  • Обсмажуємо овочі на рослинній олії до м’якого стану.
  • Добре промиваємо печериці і нарізаємо їх невеликими шматочками. Відправляємо їх до овочів і обсмажуємо до легкого рум’янцю.
  • Опускаємо гриби з овочами в киплячий бульйон.
  • Солимо страву і доповнюємо яєчною локшиною. Готуємо 5 хвилин і прибираємо з плити.

Апетитний грибний суп-локшина з печерицями готова. Розливайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь