Грибний суп з тушонкою пахне дуже смачно і виходить мега апетитним. Аромат грибів підніме не лише настрій, а й підвищить апетит. Я люблю цей рецепт за його простоту виконання та неймовірний чарівний смак. Страва готується максимально просто і легко.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 500 гр.
 - Тушонка яловича 300 гр.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Печериці консервовані 250 гр.
 - Морква 200 гр.
 - Сіль до смаку
 - Перець чорний мелений до смаку
 - Лавровий лист до смаку
 
Кроки
- Зберіть компоненти, які перераховані вище в рецепті.
 - Консервовані печериці перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду. Якщо є заморожені напівфабрикати, теж буде добре.
 - Закиньте моркву, попередньо натерту на тертці. У мене були заготовки у морозилці. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть.
 - Цибулю звільніть від лушпиння. Головку дрібно порубайте.
 - Цибулю і яловичу тушонку підсмажте на розпеченій сковороді.
 - Картоплю почистіть, скориставшись економкою. Порубайте на бажані частини.
 - Відправте в каструлю картоплю. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Готуйте, поки картопля повністю не звариться.
 - Тушонку з цибулею перекладіть у бульйон. Відрегулюйте спеціями до смаку. Закиньте лавровий лист. Варіть 15 хвилин, а потім приберіть з конфорки.
 
Ароматним частуванням наповніть тарілки. Запрошуйте рідних і близьких і насолоджуйтесь стравою, що зігріває. Приємного апетиту!


