Грибний суп з тушонкою

Грибний суп з тушонкою

Грибний суп з тушонкою пахне дуже смачно і виходить мега апетитним. Аромат грибів підніме не лише настрій, а й підвищить апетит. Я люблю цей рецепт за його простоту виконання та неймовірний чарівний смак. Страва готується максимально просто і легко.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Зберіть компоненти, які перераховані вище в рецепті.
  • Консервовані печериці перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду. Якщо є заморожені напівфабрикати, теж буде добре.
  • Закиньте моркву, попередньо натерту на тертці. У мене були заготовки у морозилці. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть.
  • Цибулю звільніть від лушпиння. Головку дрібно порубайте.
  • Цибулю і яловичу тушонку підсмажте на розпеченій сковороді.
  • Картоплю почистіть, скориставшись економкою. Порубайте на бажані частини.
  • Відправте в каструлю картоплю. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Готуйте, поки картопля повністю не звариться.
  • Тушонку з цибулею перекладіть у бульйон. Відрегулюйте спеціями до смаку. Закиньте лавровий лист. Варіть 15 хвилин, а потім приберіть з конфорки.

Ароматним частуванням наповніть тарілки. Запрошуйте рідних і близьких і насолоджуйтесь стравою, що зігріває. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь