Хрін на зиму з додаванням лимонної кислоти

Хрін на зиму з додаванням лимонної кислоти

Це класичний рецепт — приготування по ньому дуже просте. З лимонною кислотою виходить смачна закуска, відмінно поєднується з іншими стравами. Справитися з роботою може навіть починаюча господиня.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
45 хвДрук
  • Коренеплід потрібно помити, видалити бруд.
  • Якщо хрін висох, його кладуть у воду на 24 години, а тільки що викопаний овоч замочування не вимагає.
  • З плоду прибирають верхню шкірку, усувають маленькі відростки.
  • Корінь потрібно натерти.
  • В окремій ємності кип’ятять воду з сіллю і цукром.
  • Після виключення вогню додають лимонну кислоту.
  • Отриманим маринадом потрібно залити натертий продукт.
  • Приправу розкладають в підготовлені баночки.

Щоб заготівля вийшла гострою, потрібно зменшити кількість цукру. При бажанні від нього можна повністю відмовитися. Тоді приправа з лимонною кислотою буде чудовою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь