Хрін на зиму з оцтом

Хрін на зиму з оцтом

Нерідко для збереження коренеплоду використовується рецепт з оцтом. Овоч натирають або пропускають через м’ясорубку. Виходить насичена приправа з відмінним смаком.

Інгредієнти
Порції: +24
Кроки
25 год 0 хвДрук
  • Наливають в каструлю воду, насипають сіль, цукор, інші спеції. Все доводять до кипіння, охолоджують і додають кислоту. Каструлю накривають, залишають на добу.
  • Коренеплід необхідно помити, очистити, порізати на потрібні шматочки. Потім їх подрібнюють за допомогою кухонного комбайна. Продукт викладають в ємність і змішують з маринадом.
  • Залишається розкласти заготовку по банках, помістити в холодильник

З оцтом виходить смачна заготовка, яку можна подавати до будь-якої страви. Щоб зберегти приправу надовго, необхідно використовувати стерильні банки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь