Хрін з буряком на зиму

Хрін з буряком на зиму

Коренеплід добре гармонує з буряком. Завдяки цьому приправа знаходить насичено-рожевий колір. Рецепт покроковий дуже простий.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
40 хвДрук
  • Хрін очищають, замочують у воді.
  • Буряк необхідно почистити, натерти. Потім з неї віджимають сік за допомогою марлі. Важливо, щоб вийшло ¼ склянки.
  • Хрін подрібнюють, додають сіль, цукор.
  • У масу додають трохи води, сік буряка, оцет. Консистенцію можна зробити будь-яку, використовуючи воду.
  • Соус розкладають в маленькі баночки. Зберігати їх потрібно в прохолодному місці.

Ця заготовка красиво виглядає на святковому і повсякденному столі. Досить перекласти її в прозорі тарілки або піали

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь