Калорійність на 100 грам (кбжу):
15.6 г.
Білки
16.3 г.
Жири
0.0 г.
Вуглеводи
209
ккал
1 год 50 хв4
Таве-Козі – національна албанська страва і справжня гордість країни. Друга назва страви — Таве Ельбасані, на честь міста Ельбасану, де вона і була придумана.
2 год 0 хв4
Ви ще не стали шанувальником турецької кухні? Отже, ви не куштували мій бурек! Його, зрозуміло, почали готувати давним-давно, за османських султанів… Приготуємо? Перед вами найсмачніша
1 год 30 хв6
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
2 год 0 хв6
Люля-кебаб, поширене на Кавказі м’ясне блюдо. Його можна готувати на домашній кухні та на мангалі. На природі його готують двома способами, нанизуючи м’
1 год 50 хв5
Хочу поділитися рецептом справжнього люля-кебаб із баранини на мангалі. Секрет смачної страви в тому, щоб кількість м’ясного фаршу з баранини була вдвічі більша за кількість цибулі.
3 год 30 хв2
Традиційно долма готується з баранячого фаршу. Блюдо прекрасно поєднується зі сметанно-часниковим соусом, айраном, гарячим лавашем або сухим червоним вином. З перерахованих продуктів
1 год 50 хв10
Якщо вам пощастило мати вдома мантоварку, в ній обов’язково потрібно приготувати ніжні, повні соку манти. Приготування тіста і м’ясної начинки з гарбузом не вимагає спеціальних знань, а решта.
1 год 50 хв8
На батьківщині мантів – на сході – їх готують з прісного тіста, в начинку кладуть жирну баранину і багато цибулі. Блюдо готується на пару. Спробуйте і ви зробити...
3 год 0 хв5
Бульйон з баранини – неймовірно наваристий та апетитний кулінарний продукт для вашого домашнього столу. Приготувати його своїми руками дуже легко. Для цього використовуйте перевірений
2 год 50 хв4
Головним правилом справжнього шулюма є велика кількість м’яса та невеликий набір овочів. Принцип приготування простий: м’ясо з кісточкою (у цьому варіанті баранина) довго
2 год 50 хв5
Класичний шулюм з баранини на багатті передбачає класичний набір інгредієнтів і баранини, класичну велику нарізку продуктів і готування на відкритому вогні/багатті.
2 год 50 хв6
Назва супу “Шулюм” походить від слова “шул”, що означає, що суп приготовлений зі свіжого м’яса (в цьому рецепті з баранини) у казані.
2 год 40 хв4
Шулюм із баранини, як традиційної м’ясної складової страви, у каструлі в домашніх умовах готується просто. У цьому рецепті беремо ногу молодого баранця, у якої частину м’
2 год 0 хв16
Самса – блюдо тюркської кухні, яке традиційно начиняють бараниною. За бажанням її можна замінити будь-яким іншим видом м’яса. Тюрки готують самсу в тандирі, ми ж використовуємо для цієї.
лагман з бараниною в казані на багатті
2 год 25 хв7
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
лагман з баранини з кабачком і баклажаном
1 год 45 хв4
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Мастава
1 год 10 хв6
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....