варення зі слив з какао і маслом
1 год 30 хв3
Цей варіант ідеально підходить для шанувальників шоколадних страв. Хоч в чистому вигляді шоколад і не використовується, варення виходить завдяки какао насичено шоколадним і ароматним.
варення зі слив з додаванням яблук
48 год 0 хв4
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть.
сливове варення з волоськими горіхами
1 год 5 хв4
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
варення зі сливи без води
17 год 20 хв3
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
рецепт варення зі сливи на зиму
24 год 0 хв2
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
45 хв4
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.
компот з груші та аличі
50 хв6
Ще один варіант небанального компоту. Тут до груш потрібно додати аличу. Її краще брати злегка недостиглу, що в напої ягідки не розпливлися і виявилися міцними і пружними –...
салат з морської капусти з яблуком, солодким перцем і оливками
30 хв4
Смачний легкий салат з морською капустою, який практично не містить калорій. Смак капусти відмінно доповнюється свіжим перчиком і яблуком, а оливки відмінно завершують цю композицію.
Брускета з помідорами, оливками і горгонзолою
20 хв
Ще один самий що не є італійський варіант італійських брускетів. Свіжий хрусткий хліб, злегка кислуваті оливки, солодкуваті помідори і смачний сир з яскравим пікантним ароматом.
Салат з бринзою Зимовий день
20 хв4
Погодьтеся, в нашому регіоні такий сир, як бринза, сильно недооцінений. З нього рідко готують повноцінні страви. Найчастіше просто нарізають скибочками і подають в складі сирної тарілки.
20 хв6
Новорічні свята особисто у мене асоціюються з “блакитним вогником” на телебаченні. Під цю передачу напередодні мама нарізає інгредієнти на олів’є, тато кріпить ялинку
Салат Грецький класичний
30 хв4
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...