Інгредієнти: Кісточкові плоди
Цей варіант ідеально підходить для шанувальників шоколадних страв. Хоч в чистому вигляді шоколад і не використовується, варення виходить завдяки какао насичено шоколадним і ароматним.
Яблука додадуть сливовому варення свіжість. Варення з яблук і слив давно перевірений смачний варіант. При термічній обробці фрукти не втратять свої корисні якості і в зимовий період допоможуть.
Завдяки довгому варінні варення зі сливи з волоськими горіхами вийде карамелізованим. Горіхи додадуть особливий присмак, а кориця – дивовижний аромат. Переспілі плоди для варення не підходять.
Сливи в процесі готування нудяться у власному соку, тому за смаком і консистенції трохи нагадують мармелад. Рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть недосвідчений кулінар, який раніше.
Цей рецепт найбільш часто використовують господині для зимових заготовок. Він полягає в триразовому варінні варення для збереження більшої кількості вітамінів. Для приготування вибирайте
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.
Ще один варіант небанального компоту. Тут до груш потрібно додати аличу. Її краще брати злегка недостиглу, що в напої ягідки не розпливлися і виявилися міцними і пружними –...
Смачний легкий салат з морською капустою, який практично не містить калорій. Смак капусти відмінно доповнюється свіжим перчиком і яблуком, а оливки відмінно завершують цю композицію.
Ще один самий що не є італійський варіант італійських брускетів. Свіжий хрусткий хліб, злегка кислуваті оливки, солодкуваті помідори і смачний сир з яскравим пікантним ароматом.
Погодьтеся, в нашому регіоні такий сир, як бринза, сильно недооцінений. З нього рідко готують повноцінні страви. Найчастіше просто нарізають скибочками і подають в складі сирної тарілки.
Новорічні свята особисто у мене асоціюються з “блакитним вогником” на телебаченні. Під цю передачу напередодні мама нарізає інгредієнти на олів’є, тато кріпить ялинку
Самі греки називають свій салат хоріатікі і готують виключно з грецькою фетою – вона більш масляниста, не така солона, як бринза, і досить щільна по консистенції. Але в...