Рецепти страв з олією соняшниковою
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки99.9 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи900
ккалКартоплю готують в кожній родині і за різними рецептами, адже вона є основоположним продуктом нашого меню. Варіантом смачної картопляної страви може бути у вас картопля часточками, запечена з.
Пісні страви можуть бути різноманітними і оригінальними! Можете в цьому навіть не сумніватися. Більш того, приготувати смачну випічку, не використовуючи при цьому заборонені в пост
Капусняк – це традиційне слов’янське блюдо, яке готують у багатьох сім’ях. Цей ароматний суп подобається всім. Адже він має дуже насичений смак: злегка кислий і в той же.
На сьогоднішній день багато людей продовжують думати, що випічка не вийде смачною без молока і вершкового масла. Існує величезна кількість рецептів, які спростовують це. М’
Теплі безвітряні дні, яскраве світло сонця і особливий весняний запах в повітрі нагадує про те, що літо вже не за горами. Зовсім скоро відкриється сезон відпочинку на природі...
Останнім часом асортимент продуктів в моєму холодильнику став більш мізерним. Купую їх вибірково, в залежності від того, що привезли в магазин. Звичайно, м’ясо розбирають блискавично.
Перепробувавши всі варіанти, я зрозуміла, що бісквіт на окропі виходить найвищим і пишним! Молоко і крохмаль якось забивають випічку. Принаймні, у мене повітряні бісквіти з цими інгредієнтами не.
Удосконалюючи свою кулінарну майстерність, я вийшла на новий рівень! Чергові коржі без дріжджів вийшли смачніше, ніж будь-яка випічка з улюбленої пекарні під будинком.
Що таке бургер? Пара шматочків хрусткого хліба, кілька листя салату, котлета, сир і кілька видів овочів. У домашньому виконанні будь-який сендвіч перетворюється з фастфуду в збалансоване харчування.
Серед інших представників слов’янської кухні Польща відрізняється гарячою любов’ю до капусти, особливо квашеної. Ви напевно чули про їх чудовий бігос, який вважається національним блюдом.
Картопляні книдлі – це кульки з картопляного тіста. Вони можуть бути як із начинкою, так і без неї. Крім того, книдлі можна подавати як самостійне блюдо або додавати...
Пельмені не тримають форму, рвуться при варінні, тісто виходить липке або, навпаки, забите? З цим рецептом ви забудете про подібні ситуації. Найкраще і саме слухняне тісто на пельмені...
Страви з м’яса можуть бути такими різноманітними! Свинину, яловичину і птицю можна запікати, смажити, тушкувати, варити, комбінувати з іншими інгредієнтами. Нещодавно я відкрила
Ідей для швидких і ефектних закусок ніколи не буває багато. Цього разу я буду готувати знайоме блюдо на новий лад. І допоможе мені в цьому Пекінська капуста. Думаєте,...
У приготуванні млинців існує одна дилема. У більшості випадків всі хочуть, щоб вони були тонкими, майже прозорими. Але при цьому ажурними, щоб були схожі на мереживо. І ось...
Калита — солодкий обрядовий корж з діркою посередині, який випікається спеціально на свято Андрія (13 Грудня). Це дуже давнє ритуальне блюдо української кухні, що йде своїм корінням в.
Вже вкотре готую до вечері м’яті пироги, від них в захваті всі члени сім’ї. Це вони так жартома називають улюблене блюдо! Сміються, а потім з’їдають всю партію, не...
У чоловіка є звичка залишати в пляшці трохи кефіру. І пити особливо нічого, і виливати шкода. Ось я і почала готувати з цих залишків всякі ласощі. То млинців...
Смачний і ситний бутерброд – таким буде наступний рецепт. Його зробити не складе великих труднощів.
Ну, а тепер пропоную додати до печінки ще й овочі. Це можуть бути свіжі огірки або помідори. Як вам така Ідейка? Думаю, не відмовтеся від такої задумки.