М’які коржі на сметані і сирі без дріжджів

Удосконалюючи свою кулінарну майстерність, я вийшла на новий рівень! Чергові коржі без дріжджів вийшли смачніше, ніж будь-яка випічка з улюбленої пекарні під будинком. А там працюють великі майстрині, вже повірте!

Тепер ці коржі на сметані ми їмо замість хліба і булочок! На елементарне тісто я витрачаю хвилин 10, а потім стільки ж чекаю домашні коржі з духовки. Їх аромат вже знає кожен сусід!

Як приготувати коржі без дріжджів

Щоб коржі на сметані в духовці вийшли смачними, вибирайте сметану 15% і зернений сир. Ці інгредієнти-основа вашої випічки. Крім того, в тісто можна додати не свіжі помідори, а в’ялені. Якщо до того ж використовувати інші спеції, вашу випічку не можна буде відрізнити від італійської!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Змішайте сметану з яйцем, цукром і сіллю.
  • Додайте сир, тертий сир і нарізані дрібним кубиком помідори. Перемішайте інгредієнти.
  • Борошно змішайте з розпушувачем і вмішайте суміш до сметанно-сирної маси.
  • Додайте соняшникову олію і перемішайте інгредієнти.
  • Викладіть по 1 ст.л. приготовленої суміші на змащене олією деко. Злегка притисніть коржі ложкою, присипте орегано і кунжутом. Випікайте при 180 °С близько 10-15 хвилин.

Ці коржі без дріжджів в духовці тепер замінюють нам і хліб, і булочки. Домашні їдять їх з супом, з гарячими стравами і навіть з чаєм! Готую регулярно раз в два дні, а то і частіше. А вам подобається таке поєднання інгредієнтів для приготування домашніх коржів?

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь