Пісні рогалики з яблуками

Пісні рогалики з яблуками

На сьогоднішній день багато людей продовжують думати, що випічка не вийде смачною без молока і вершкового масла. Існує величезна кількість рецептів, які спростовують це.

М’які рогалики, для приготування яких не потрібні молочні продукти і яйця, доводять, що пісна випічка може бути просто неймовірною. Адже смак ніжного тіста і аромат яблучної начинки приведе в захват кого завгодно!

Пісні рогалики з яблуками: начинка

Пам’ятайте, що такі рогалики можна пекти з багатьма начинками. Вони не стануть менш смачними, якщо ви заміните яблуко на вишню. Готуйте рогалики з вашими улюбленими фруктами і ягодами!

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
45 хвДрук
  • Розчиняємо дріжджі в теплій воді. Додаємо 1 столову ложку цукру, перемішуємо і відставляємо в сторону.
  • Пшеничне борошно просіваємо. Додаємо сіль і 1 столову ложку цукру. Перемішуємо. Додаємо дріжджову суміш і соняшникову олію.
  • Тісто вимішуємо спершу ложкою, потім руками. Кладемо його в поліетиленовий пакет і прибираємо в холодильник на 3 години.
  • Чистимо яблука. Натираємо їх на крупній тертці.
  • Викладаємо яблука в сотейник. Додаємо крохмаль і цукор, що залишився. Проварюємо все до загустіння.
  • Подрібнюємо волоські горіхи. Додаємо їх і корицю до яблучної начинки. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
  • Дістаємо тісто з холодильника. Поділяємо його на дві частини.
  • Розкачуємо тісто в тонкий пласт, який розрізаємо на 12 трикутників.
  • Викладаємо остигнувшу начинку з яблук.
  • Звертаємо рогалики.
  • Це ж робимо і з другою частиною тіста. Готові рогалики викладаємо на деко, застелене пергаментом. Накриваємо їх і залишаємо на 20 хвилин.
  • Відправляємо рогалики в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Незрівнянна випічка готова! Перед подачею рогалики найкраще присипати цукровою пудрою. Тане в роті випічка урізноманітнює меню в пост і припаде до душі всім вашим домочадцям.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь